Tip !! van Facom gereedschap

1.UCB12
Nooit opladen. Nooit problemen.
​FACOM lanceert de Booster Infinimax Technology
 
 
  • Start elk type motor, zonder dat er een externe voedingsbron nodig is
  • Voor gebruik met elke voertuigaccu van 12V
  • Hoeft niet opgeladen te worden – geen accu
  • Tot 1 miljoen cycli
  • Ontworpen voor warme, koude of variabele temperaturen
Mechelen, november 2016 - De Booster Infinimax Technology van FACOM is ontworpen om elk type motor te starten en hoeft niet opgeladen te worden. Daardoor kan deze continu gebruikt worden in een garage, werkplaats of industriële omgeving of opgeborgen worden in een voertuig dat geregeld voor langeafstandsreizen gebruikt wordt, zoals vrachtwagens, pechverhelpingsvoertuigen of hulpdiensten. De booster van FACOM gaat tot 1 miljoen cycli lang mee – bijna 2000 cycli meer dan andere types, zoals accuboosters met lithium en loodzuur – zodat gebruikers er zeker van kunnen zijn dat ze een voertuig kunnen starten wanneer dat nodig is.
 
 
De Booster Infinimax Technology van FACOM kan met elke accu van 12V gebruikt worden en is speciaal ontworpen voor zowel warme als koude werkomstandigheden (-20°C tot +50°C), maar ook meer uitdagende omstandigheden met extreme of variabele temperaturen. De baanbrekende booster van FACOM is geschikt voor auto's, motorfietsen, landbouwmachines, commerciële voertuigen en veel meer. Hij wordt een essentieel onderdeel in de gereedschapsset van elke technicus, van pechverhelping tot auto- en bestelwagenverhuur, autoherstelling en autoverkoop.​
 
 
De gebruiker hoeft slechts vier eenvoudige stappen te volgen om een motor met pech te starten met behulp van de Booster Infinimax Technology. Zeer praktisch en gebruiksvriendelijk. Eerst wordt de booster snel en moeiteloos aangesloten op de accu van het voertuig. Na slechts 20 seconden kan de gebruiker de motor starten zoals gewoonlijk. De booster kan meteen losgekoppeld worden. Het product hoeft niet opgeladen te worden. Het is dan ook direct klaar voor het volgende gebruik zonder dat er een externe voeding nodig is.
 
 
Dit ingenieuze nieuwe gereedschap is met 4,7kg zowel licht als draagbaar. Het kan eenvoudig van een werkplaats, site of voertuig naar een andere plek getransporteerd worden en is zeer compact en gemakkelijk op te bergen: 190cm (H) bij 395cm (B) bij 105cm (D).  Desalniettemin is de Booster Infinimax Technology van FACOM uitzonderlijk duurzaam en geschikt voor gebruik in industriële en andere veeleisende omstandigheden.
 
Jean Benoit Coquelle, productmanager van FACOM voor de groep Stanley Black & Decker: “Na 12 maanden uitgebreid onderzoek was de feedback van gebruikers over de Booster Infinimax Technology van FACOM 100% positief, met tests door professionele autoreparateurs, pechverhelpers, autoverkopers en verhuurbedrijven, onafhankelijke garages en specialisten van landbouwmachines. Dit innovatieve en essentiële product – het eerste in zijn soort – is ontwikkeld om alle professionals uit de autosector en de industriële sector te helpen bij alle motoren met een accu van 12V. Deze booster met hoge prestaties zet nieuwe maatstaven binnen zijn categorie en wordt een vast toestel in alle omgevingen voor onderhoud aan voertuigen."
 
Er zit vijf jaar fabrieksgarantie op de Booster Infinimax Technology van FACOM.

 
 

Er zijn geen producten gevonden in de geselecteerde categorie